Sari la conținut

SERVICIILE NOASTRE

Toate intr-un singur loc

Expertiza Mlpat

In functie de complexitatea proiectului dvs. pretul unei expertize MLPAT porneste de la 1000 lei pentru modificari simple in cazul apartamentelor. Ne puteti contacta pentru a afla exact costul pentru lucrarea dvs.

Masuratori cadastrale

Masuratorile cadastrale stau la baza realizarii documentatiile de intrare in legalitate, vezi lista de preturi pentru cadastru si intabulare aici

Memoriu proiectant/arhitect

Pretul pentru Memoriu arhitect/punct de vedere proiectant solicitat la primarie pentru difera in functie de tipul si complexitatea lucrarilor realizate. Ne poti contacta pentru obtine o cotatie de pret pentru lucrarea ta la:
5/5
“... Cadastru, proiectare si expertiza MLPAT pentru intrare in legalitate constructii edificare fara autorizatie. Rezolva tot intr-un singur loc...”

Expertiza tehnica privind structura de rezistenta si risc seimic

Expertiza tehnica realizata de inginer structurist in vederea relevarii gradului de afectare a structurii de rezistanta a cladirilor edificate fara autorizatie ori cu nerespectarea acesteia, categorii de lucrari A1, A2.

Punct de vedere proiectant - pentru adeverinta de edificare

Punctul de vedere al proiectantului pentru documentatiile depuse la Primarie in vederea obtinerii Certificatului de edificare pentru modificari interioare realizate fara autorizatie, prin care se constata daca constructia se incadreaza in indicii urbanistici ai zonei.

Cadastru si intabulare

Masuratori cadastrale pentru intrare in legalitate imobile construite fara autorizatie ori cu nerespectarea acesteia; reprezinta baza prin care se va obtine edificarea si ulterior intabularea in cartea funciara a constructie. Vezi aici lista de preturi pentru masuratoriile cadastrale.

Solutii pentru intrare in legalitate

ai intrebari?

Ce intreaba oamenii de obicei

Pentru a actualiza relveul apartamentului la oficiu de cadastru sunt necesare urmatoarele documente:

  • masuratori cadastrale 
  • expertiza tehnica MLPAT
  • punct de vedere proiectant
  • declaratie notariala privind data realizarii modificarilor/lucrarilor de construire.

Timpul de realizare a expertizei MLPAT difera in functie de complexitatea lucrarilor executate insa nu mai mult de 7 zile lucratoare.

Pentru realizarea expertizei sunt necesare:

  • cartea tehnica a imobilului
  • cadastru vechi
  • cadastru noi conform cu realitatea
  • informatii privind: anul realizarii modificarilor, regimul de inaltime, data realizarii modificarilor

Masuratorile cadastrale se realizata inainte de realizarea expertizei tehnice MLPAT, vor sta la baza expertize fiind stampilate de inginerul structurist autorizat.

Chiar daca par modificari simple, cand desfiintezi o debara este necesar atat la primarie cat si la OCPI sa prezentati expertiza MLPAT.

Emilian Ion

Inginer Autorizat ANCPI